FORGOT YOUR DETAILS?

Betonalap készítés

melléképületekhez

Amennyiben melléképület elhelyezését tervezi otthonában, fontos, hogy az megfeleően stabil és szabályos alapra legyen elhelyezve. Hosszú idő óta a beton alapozás az egyik legjobban bevált alapkészítési eljárás, amelyet munkatársainkkal együtt folyamatosan biztosítunk ügyfeleink számára Magyarország teljes területén kiszállással.

Cégünk biztosítja a teljes alapanyagot, kézi és gépi eszközöket, munkaerőt a kivitelezés során. Az alapmegépítése előtt helyszíni bejárást végzünk, hogy a terület milyen minőségű elrendezést igényel.

Betonalapokat leginkább kerti faházak, kerti tárolók, lemezgarázsok vagy egyéb melléképületek alá szoktunk készíteni ügyfeleink részére. Betonalap minősége, vastagsága és pontos felépítménye függ a rákerülő melléképület szerkezetétől, ugyanis minden szerkezet betonalapj más és más elvárásoknak kell, hogy megfeleljen.

Talajcsavaros alapkészítés

Betonmentes alapkészítéssel is foglalkozunk. Leginkább kerti faházak, tárolók építésénél jól bevált alapkészítési eljárás a talajcsavaros alapkészítése. A talajcsavaros alapkészítését is megelőzi egy előzetes területi felmérés, hogy ügyfeleinknek a legpontosabb ajánlatot tudjuk biztosítani.

Hívjon minket bizalommal, hogy tájékoztatni tudjuk önöket a pontos alapépítési eljárásokról. Talajcsavaros alapkészítését kizárólag az oldalunkon megvásárolt fából készült garázsok és tárolók mellé tudjuk biztosítani, mint extra szolgáltatást.

Ajánlatkérő űrlap

TOP