FORGOT YOUR DETAILS?

Munkaruha logózás

szitanyomással vagy hímzéssel

Cégünk specializálódott munkaruházat egyedi logozására és szitanyomására, valamint hímzésére is. Arra törekszünk, hogy az Ön vállalkozásának munkaruhái kiemelkedjenek, és az Ön cégének arculatához igazodó logóval rendelkezzenek.

Mint tudjuk, a megjelenés rendkívül fontos szerepet játszik a vállalkozás minőségének és csapatmunkájának jelképezésében. Ezért olyan szitanyomatokat és hímzéseket készítünk, amelyek tökéletesen tükrözik vállalkozása értékeit és stílusát.

Amennyiben még nincs kész céglogója, ne aggódjon, mert szívesen segítünk Önnek a logó tervezésében is. Kreatív és tapasztalt csapatunk segítségével létrehozzuk az Ön elképzeléseit és az üzleti szegmenshez illő egyedi logót.

Mindezek mellett garantáljuk, hogy munkánk szép és tartós minőségű lesz. Rendkívül precíz és gondosan kivitelezett szitanyomást és hímzést biztosítunk, amelyek hosszú távon megőrzik az eredeti kinézetüket.

Válassza cégünket a munkaruházat egyedi logozására, szitanyomására és hímzésére, hogy egyedülálló és figyelemfelkeltő megjelenést érjen el. Örömmel állunk rendelkezésére, és biztosíthatjuk Önt a szaktudásunkról és elkötelezettségünkről.

Egyedi munkaruházati megjelenés

Kínálatunkban elérhető főképpen NeoTools munkaruházatok szezonálisan is, akár melegebb vagy hűvösebb időszakokra is. Mellények, sapkák, baseball sapkák, nadrágok, kantáros nadrágok, rövid nadrágok, polók, ingek, galléros polók és számos egyéb kiegészítők, amelyeket különböző eljárásokkal egyedivé tudunk formázni a megrendelőink igényeinek megfelelően.

Ajánlatkérő űrlap

TOP