FORGOT YOUR DETAILS?

Miért érdemes jelentkezni partner programunkba?

Amennyiben csatlakozol a szerszamexpress.hu partner programhoz, úgy nem csupán kedvezménnyel tudsz vásárolni felületünkön, de ajánlásokat adhatsz saját ügyfeleid számára, akik a te szolgáltatásod mellé extra kedvezményt kapnak, ezzel is növelve azt az értéket, amit saját vállalkozásoddal biztosítassz számukra!

Ezentúl programunk teljes mértékben támogatja a viszonteladói lehetőségeket is. Mit jelent ez? A kedvezményeden túl, minden leadott vásárlást követően, amelyet a te hirdetéseden keresztül érkező vásárlók adnak le webshopunkban jutalékot biztosítunk az értékesítést követően! A jutalék százaléka vásárlások után bruttó 2 % a termék árából. Amennyiben saját hirdetéseid jól működnek, úgy lehetőséged van egyéni jutalék státuszt megállapítani. Dolgozz velünk, hirdess minket!

Felület előnézet

Hogyan történik a kifizetés?

Minden partner linken keresztül érkező vásárlást a rendszerünk cookie követés alapján mér, ezáltal tudjuk hozzátársítani az adott viszonteladóhoz. Amennyiben a felhasználó nem fogadja el a cookie követés szabályait, amelyet a weboldal felkínál neki érkezéskor, esetleg olyan eszközt, böngészőt, beállítást használ, amely blokkolja ezeket, úgy nem fogja tudni mérni a rendszerünk a vásárló adatait. Minden más esetben viszont igen.

A kifizetések havonta történnek vagy a minumum 100.000 Ft-os forgalmi értéket követően. Pl. 100.000 Ft értékben ajánlottál egy fűnyírót egy barátodnak, aki megvette azt, neked akkor 2.000 Ft-ot jóváírunk számládon, amelyet a következő hónap első 10 napjában folyósítunk az általad megadott számlaszámra.

Hogyan tudod hirdetni oldalunkat?

  • Hírlevél ( email marketing kampányok)
  • Közösségi média megjelenések ( Instagram, Facebook, Youtube, Twitter stb.)
  • Weboldalak, blogok ( márka oldalak, szabadúszó blogok)

Mivel jutalmazzuk a legjobbakat?

  • Jutalék
  • Ajándék termékek
  • Viszont ajánlások

Partner Regisztráció

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Jelenlegi Online Partnereink

TOP